BG busrejser
Barlinek i Polen 6. – 10. juni 2024

Barlinek i Polen 6. – 10. juni 2024

Barlinek ligger ca. 70 km syd for Stettin. Byen kaldtes ”klein Berlin” i den tyske tid, stedet hvor de rige Berlinere slappede af. Vi bor på det Hotel Barlinek.

Vi starter fra Lysabild kl. 6.00, opsamling efter behov, og er ved hotellet i god tid, så vi kan få vore værelser, og eventuelt nyde udsigten fra terrassen, der ligger lige ned til den store Barlinek Sø.

Udflugt til Stettin med vor dansktalende Guide. Vi besøger krystalhuset, derefter byrundtur, med parken, den flotte Haken terrasse og det store marked, hvor man kan købe en masse, som man måske ikke har brug for. Eftermiddags sejltur på søen.

Udflugt til Bryggeriet Witnicha hvor der er rundvisning og smagsprøver og frokost. Vi besøger også byen Gorzow. Hjemturen går gennem det smukke skovrige landskab.

Udflugt til keramik og kulturhus, hvor der kan købes frokost. Derefter sejltur på søer og bytur med guide, i bus eller på gåben
På 5. dagen starter vi hjemturen, efter det righoldige morgenbord.


4.600 kr. (enkv. + 1.000 kr.)

Prisen inkl. Bustransport, alle udflugter, sejltur, underholdning på hotellet, guide til rådighed hver dag, og overnatninger med ½ pension.

Tilmelding senest: 25. april 2024


Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk