BG busrejser
Dresden & Spreewald 1. - 6. august 2023

Dresden & Spreewald 1. - 6. august 2023

Vi starter fra Lysabild kl. 6.00, opsamling efter behov, og på regner ankomst til Hotel Ibis i god tid før aftensmad. Der bliver endda måske tid til et besøg, på egen hånd, i Pragerstrasse, Dresdens flotte indkøbsgade hvorpå hotellet ligger. Kun 700 meter fra hotellet ligger teaterpladsen med Semperoper, Zwinger og Frauenkirche.

Turens program:

  • Med guide bliver vi ført rundt i den smukke by, først i bus, derefter i centrum til fods, inden vi spiser frokost i ”Pulverthurm” eller ”Sophienkeller” (Ikke inkl.) Derefter kører vi til Meissen og ser det verdensberømte Porcelæn.
  • Sejltur på Elben, fra Pirna til Königstein, en meget smuk tur mellem de imponerende klippeformationer. Fra Königstein kører vi gennem det smukke bjerglandskab, til ”Die Bastei”, et utroligt flot landskab med forvitrede sandstens bjerge. Hvis man ikke har spist på båden, er der mulighed for at købe frokost her.

På 4. dagen, efter morgenmaden, kører vi mod Spreewald til vores Waldhotel Eiche. Her har vi to overnatninger, hvor vi bla. Skal på en sejltur og byvandring med guide og tid på egen hånd.

Den sidste dag efter morgenmaden sætter vi atter kursen mod Danmark


Pris 5500 kr. (enkv. + 700 kr.)

Prisen inkluderer. kørsel, guidede udflugter, entre til Meissen, bådtur til Königstein, Bastei, overnatninger med ½ pension og turistafgift.

Tilmelding senest: 20/6 - 2023


Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk