BG busrejser
Knuthenborg Safaripark 5. april 2023

Knuthenborg Safaripark 5. april 2023

Vi starter fra Lysabild kl. 7.00 med opsamling efter behov.

I Knuthenborg, som er Nordeuropas største safaripark, sætter dyrene tempoet, når de går frit rundt på de store arealer.

Her er plads til at blive forbløffet af dyrenes storhed, suset i maven, når rutsjebanerne ræser, forskrækkelsen første gang I ser verdens største dinosaur, og hyggen ved at klappe æsler, eller nyde lokal og bæredygtig mad med den smukkeste udsigt over Savannen.

I april 2023 åbner den største satsning nogensinde i Knuthenborg Safaripark, når Evolutionsmuseet byder indenfor til unikke og meget værdifulde ægte fossiler fra dinosaurer og fortidsdyr. Blandt andet udstilles den uhyre sjældne Archaeopteryx, der er den direkte forbindelse mellem dinosaurer og fugle.

Evolutionsmuseets bruger fortidens dyreliv til at sætte nutidens dyreliv i perspektiv, med en helt unik samling af ægte fossiler fra glubske dinosaurer og spøjst udseende permtidsdyr, når den naturhistoriske samling, bliver udvidet til et stort, selvstændigt museum med sensationelle og ekstremt værdifulde fund af store fortidsskeletter. Du tages med på en 300 millioner års tidsrejse, der åbner porten til en anden verden og en rejse i tid.


Pris for voksne 900 kr. - børn 600 kr.

Prisen indeholder: kørsel, sejltur, madpakke m. øl/vand, wienerbrød, entré og aftensmad.

Tilmelding senest: 22. marts 2023


Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk