BG busrejser
Halle – Østrig - Bodensee 25. juni – 3. juli 2022

Halle – Østrig - Bodensee 25. juni – 3. juli 2022

Turen er med overnatning i Halle på udturen og i Friedrichshafen på hjemturen.

1. dag: Vi kører fra Lysabild kl. 6:00 og samler op efter behov. Vi ankommer til Halle i god tid og kan efter ankomst selv gå på opdagelse i byen.

2. dag: Efter morgenmaden kører vi mod Lukashansl i Bruck over Salzburg, vort egentlige mål. Inden man til middagen venter os med velkomst-obstler, er der mulighed for en gåtur i byen Bruck.

3. dag: Tager vi turen til Grossglockner, op i sneen i 2700 meters højde. På hjemturen kører vi over Heiligenblut, Lienz og gennem den impornerende Taurntunnel hjem, hvor vi ser Grossglockner fra den anden side.

4. dag: Alm-tur, der faktisk er rejsens højdepunkt, og skal op og se hotellets køer og får en gang biksemad med spejlæg. Hertil spiller Franzl harmonika og synger sammen med os. Vi bliver kørt derop i terrængående biler – en uforglemmelig dag.

5. dag: Vi kører til Zell am See på egen hånd og spiser frokost på Restaurant Kupferkessel.

6. dag: Kører vi gennem Tyrol over Kufstein og Rosenheim mod Bodensee til Hotel Föhr i Friedrichshafen, hvor de serverer en god middag for os.

7. dag: Udflugt til blomsterøen Mainau.

8. dag: På egen hånd i Friedrichshafen.

9. dag: Efter morgenmaden starter hjemturen

Hele denne flotte tur fås for kun: 6500 kr. (enkv. + 1000 kr.) Prisen indeholder: overnatninger med ½ pension, alle udflugter, vej og tunnel afgifter, underholdning på hotellet, alm-tur(biksemad + 7 €).

Tilmelding senest: 14/5 - 2022

Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk