BG busrejser
Bremen & Bremerhaven 16. – 19. juni 2022

Bremen & Bremerhaven 16. – 19. juni 2022

Tag med til den gamle Hansestad og få en uventet stor oplevelse. I Bremerhaven oplever vi det fantastiske Klimahaus og udvandrer museet. Vi bor på det **** Hotel Best Western Zur Post, midt i Bremen, 10 min. gang fra Rådhuspladsen.

1.dag: Vi starter fra Lysabild kl. 7.00, opsamling efter behov. kl. 13.00 er vi ved hotellet, hvor vor guide venter os til en tur rundt i Bremen.

2. dag: henter vor guide os til en rundvandring omkring Rådhus, Domkirke, Bötcherstrasse og den ældste del af Bremen, das Schnoor-viertel og meget andet. Om aftenen spiser vi i Ratskeller, en oplevelse i sig selv.

3.dag: Kører vi til Bremerhaven, hvor vi besøger Klima Haus og udvandrer museet. Derefter slapper vi af på en havnerundfart, inden vi kører til den sidste knejpe før New York og spise frokost (er med i prisen).

4. dag: kører vi hjem over Altes Land, og tager med færgen over Elben til Glückstadt, byen er oprettet af Christian 4-tal.

Denne store oplevelse kan vi tilbyde for: 3200 kr. (enkv. + 400 kr.) Prisen indeholder: bustransport, overnatning, guide, turistafgift, entre til Klima haus, Havnerundfart, frokost i Bremerhaven, færge over Elben.

Tilmelding, som er senest: 3/5- 2022

Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk