BG busrejser
Halle Østrig Kassel 16. – 23. juli 2021

Halle Østrig Kassel 16. – 23. juli 2021

Turen er med overnatning i Halle på udturen og i Kassel på hjemturen. Vi bor på vort hyggelige familie-hotel ”Lukashansl” i Bruck, ved Zell am See, hvor familien Mayr hygger om os, og sørger for underholdning om aftenen. Vi starter fra Lysabild kl. 6.00, og er i god tid ved hotellet i Halle.

1. dag: kører vi til Halle og kan efter ankomst selv gå på opdagelse i byen.

2. dag: Efter morgenmaden kører vi til Bruck over Salzburg, vort egentlige mål. Inden man til middagen venter os med velkomst-obstler, er der mulighed for en gåtur i byen Bruck.

3. dag: Alm-tur, der faktisk er rejsens højdepunkt, og skal op og se hotellets køer og får en gang biksemad med spejlæg. Hertil spiller Franzl harmonika og synger sammen med os. Vi bliver kørt derop i terrængående biler – en uforglemmelig dag.

4. dag tager vi turen til Zell am See, hvor vi skal sejle på søen. Efter sejlturen spiser vi middagsmad på restaurant Kupferkessel i byen, dette er for egen regning. Eftermiddagen er på egen hånd, i denne smukke by.

5. dag efter morgenmaden kører til Kassel. Kl.19:00 er der Middag.

6. dag Guidet tur i byen – på egen hånd

7. dag: Efter morgenmaden starter hjemturen

Vi forbeholder os ret til at ændre programmets rækkefølge, p.gr.a. vejr og vind Hele denne flotte tur fås for kun: 5600 kr. (enkv. + 900 kr.) Prisen indeholder: overnatninger med ½ pension, alle udflugter, vej og tunnel afgifter, underholdning på hotellet, alm-tur(biksemad + 7 €).

Tilmelding senest: 28/6 - 2021

Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk