BG busrejser
Bremen 2. – 5. september 2021

Bremen 2. – 5. september 2021

Tag med til den gamle Hansestad og få en uventet stor oplevelse. Bremen har et righoldigt udvalg af seværdigheder, f.eks. det gamle rådhus, der sammen med Roland statuen er optaget i Unescos verdens arv.
I Bremerhaven oplever vi det fantastiske Klimahaus og udvandrer museet. Vi bor på det Hotel Best Western Zur Post, midt i Bremen, 10 min. gang fra Rådhuspladsen.

1.dag: Vi starter fra Lysabild kl. 7.00, opsamling efter behov. kl. 13.00 er
vi ved hotellet, hvor vor guide venter os til en tur rundt i Bremen.

2. dag: henter vor guide os til en rundvandring omkring Rådhus, Domkirke, Bötcherstrasse og den ældste del af Bremen, das Schnoor-viertel og meget andet. Om aftenen spiser vi på restaurant Edelweiss i Bremen.

3.dag: Kører vi til Bremerhaven, hvor vi besøger Klima Haus og udvandrer museet. Derefter slapper vi af på en havnerundfart.

4. dag: kører vi hjem over Altes Land, og tager med færgen over Elben til Glückstadt, byen er oprettet af Christian 4-tal. I Glückstadt holder vi en pause, så man kan købe frokost og beundre det smukke torv, inden vi kører hjem ad vestkysten, forbi Husum.

Denne store oplevelse kan vi tilbyde for: 3100 kr. (enkv. + 500 kr.) Prisen indeholder: bustransport, overnatning, guide, turistafgift, entre til Klima haus, Havnerundfart, frokost i Bremerhaven, færge over Elben.

Tilmelding senest: 8/7 - 2021

Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk