BG busrejser
Dresden  19. – 23. juni

Dresden 19. – 23. juni

Oplev den skønne hovedstad i Sachsen. Byen med de flot restaurerede bygninger, Semper Oper, Frauenkirche, Zwinger, Grüne Gewölbe og mange andre Seværdigheder. Byen kaldes også ” Die Elb-Florenz”.

Vi bor på det dejlige **** ”Hotel Ibis”, hvor værelser, mad og betjening er helt i top, og hotellet ligger kun 700 m. fra teaterpladsen, med Semperoper, Zwinger og Frauenkirche.

Vi starter fra Lysabild kl. 5.oo, opsamling efter behov, og påregner ankomst til hotellet i god tid før den lækre aftensmad. Der bliver endda måske tid til et besøg i Pragerstrasse, Dresdens flotte indkøbsgade hvorpå hotellet ligger

2. dag venter vor guide på os, og fører os rundt i den smukke by, først i bus, derefter centrum til fods, inden vi spiser frokost i ”Pulverthurm” eller ”Sophienkeller” (Ikke inkl.) Derefter kører vi til Meissen og ser det verdensberømte Porcelæn.

3. dag Sejltur på Elben, fra Pirna til Königstein, en meget smuk tur mellem de imponerende klippeformationer. Fra Königstein kører vi gennem det smukke bjerglandskab, til ”Die Bastei”, et utroligt flot landskab med forvitrede sandstens -bjerge. Hvis man ikke har spist på båden er der mulighed for at købe frokost her.

4. dag på egen hånd i Dresden

5. dag Efter morgenmad sætter vi kurs mod Danmark

Hele denne oplevelse kan fås for kun: 3400 kr. (enkv. + 600 kr.)
Prisen indeholder: Bustransport, sejltur & entre hos Meissen Porcelæn, turistafgift og overnatninger med ½ pension.

Tilmelding senest: 24/4 - 2019
 

 

Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

Dresden  19. – 23. juni
Dresden  19. – 23. juni
B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk