BG busrejser
Dresden & Prag (10. – 17. juni)

Dresden & Prag (10. – 17. juni)

Oplev den skønne hovedstad i Sachsen. Byen med de flot restaurerede bygninger, Semper Oper, Frauenkirche, Zwinger, Grüne Gewölbe og mange andre Seværdigheder. Byen kaldes også ” Die Elb-Florenz”.
Vi bor på det dejlige **** ”Hotel Ibis”, hvor værelser, mad og betjening er helt i top, og hotellet ligger kun 700 m. fra teaterpladsen, med Semperoper, Zwinger og Frauenkirche.
Vi starter fra Lysabild kl. 6.oo, opsamling efter behov, og påregner ankomst til hotellet i god tid før den lækre aftensmad. Der bliver endda måske tid til et besøg i Pragerstrasse, Dresdens flotte indkøbsgade hvorpå hotellet ligger

2. dag venter vor guide på os, og fører os rundt i den smukke by, først i bus, derefter centrum til fods, inden vi spiser frokost i ”Pulverthurm” eller ”Sophienkeller” (Ikke inkl.) Derefter kører vi til Meissen og ser det verdensberømte Porcelæn.

3. dag Sejltur på Elben, fra Pirna til Königstein, en meget smuk tur mellem de imponerende klippeformationer. Fra Königstein kører vi gennem det smukke bjerglandskab, til ”Die Bastei”, et utroligt flot landskab med forvitrede sandstens -bjerge. Hvis man ikke har spist på båden er der mulighed for at købe frokost her.

4. dag sætter vi kurs mod Prag
Så er der lejlighed til at besøge den ”Gyldne Stad” Prag. Byen med de mange pladser, bygninger, broer, kort sagt dens skønhed bliver man betaget af hver gang man besøger den.

Vi bor på ”Hotel Don Giovanni”, beliggende i Prag 3. hotellet er indbydende, med god mad, fine værelser og venlig betjening.

Sprog er Tysk og Engelsk. 5. dag er der guidet rundtur i Prag, med besøg på borgen, Karlsbroen, Wenzelplads og det maleriske kvarter omkring astronomiske ur.

6. dag arrangerer vi sejltur på Moldau, hvor man kan smage på det fortræffelige Tjekkiske øl. Efter sejlturen er dagen til fri rådighed til opdagelse i den spændende by. Om aftenen er der mulighed for at se vand-lysshow, dog for egen betaling.

7. dag udflugt til det gamle tronfølger slot Konopiste ca. 50 km. fra Prag. Vi kører gennem nogle af Tjekkiets skønneste landskaber.

8. dag starter vi hjemturen mod Danmark.

Alt dette for kun: 5400 kr. (enkv. + 800 kr.)
I Prisen er inkluderet: Bustransport, guidede udflugter, sejltur på Moldau, 2 Buskort og overnatninger på *** hotel med ½ pension.

Tilmelding senest: 15/4 -2018

 

Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

Dresden & Prag (10. – 17. juni)
Dresden & Prag (10. – 17. juni)
B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: info@bgbusrejser.dk