BG busrejser
Dresden 2. - 6. august 2017

Dresden 2. - 6. august

Oplev den skønne hovedstad i Sachsen. Byen med de flot restaurerede bygninger, Semper Oper, Frauenkirche, Zwinger, Grüne Gewölbe og mange andre Seværdigheder. Byen kaldes også ” Die Elb-Florenz”.

Vi bor på det dejlige **** ”Hotel Ibis”, hvor værelser, mad og betjening er helt i top, og hotellet ligger kun 700 m. fra teaterpladsen, med Semperoper, Zwinger og Frauenkirche.

Vi starter fra Lysabild kl. 6.oo, opsamling efter behov, og påregner ankomst til hotellet i god tid før den lækre aftensmad. Der bliver endda måske tid til et besøg i Pragerstrasse, Dresdens flotte indkøbsgade hvorpå hotellet ligger

2. dag venter vor guide på os, og fører os rundt i den smukke by, først i bus, derefter centrum til fods, inden vi spiser frokost i ”Pulverthurm” eller ”Sophienkeller” (Ikke inkl.) Derefter kører vi til Meissen og ser det verdensberømte Porcelæn.

3. dag Sejltur på Elben, fra Pirna til Königstein, en meget smuk tur mellem de imponerende klippeformationer. Fra Königstein kører vi gennem det smukke bjerglandskab, til ”Die Bastei”, et utroligt flot landskab med forvitrede sandstens -bjerge. Hvis man ikke har spist på båden er der mulighed for at købe frokost her.

4. dag på egen hånd i Dresden

5.dag sætter vi kursen mod Danmark

Alt dette for kun: 3200 kr. (enkv. + 500 kr.)

Prisen inkluderer. Bustransport, guidede udflugter, entre til Meissen, bådtur til Königstein, Bastei, overnatninger med ½ pension og turistafgift.

Tilmelding senest 19/6-2017
B.G.Busrejser 74404446
 

Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i programmet.

Dresden 2. - 6. august 2017
Dresden 2. - 6. august 2017
B.G. Busrejser, Bent Gavorski, Sarupvej 7, Lysabild, 6470 Sydals, telefon 74 40 44 46, mail: bgbusrejser@mail.dk